Een Travellerspoint blog

Lexington, Virginia

rain 18 °C

Wat een verschrikkelijk slecht weer hebben wij vandaag gehad! Zo jammer. Wat de mooiste rit van de vakantie had moeten zijn, is letterlijk in het water gevallen. Vanmorgen om 07.30 uur vertrokken richting de bergen. De Skyline Drive (Shenandoah National Park Front Royal) schijnt een van de mooiste scenic routes van Amerika te moeten zijn. Vanaf het moment dat de uit het hotel vertrokken hebben we regen gehad. Heel veel regen!!!! Bijna de helft van de route in de bergen hebben we in de (soms dichte) mist gereden. Search for the mountains

Search for the mountains


Van de vele overlooks over " de mountains" hebben we er maar een paar gezien. Shenandoah River overlook

Shenandoah River overlook


Geen dier op de weg. Yougi heeft waarschijnlijk zijn deken nog eens over zijn hoofd heen getrokken en zich omgedraaid in z'n bed. Gelijk heeft hij! Zelfs de vogels zaten lekker droog! Volgens mij hebben wij deze weg in de snelste tijd ooit gereden! Vanaf het moment dat we de bergen weer uit waren, klaarde het weer een beetje op, ook al was dat maar voor een paar uurtjes. Inmiddels komt het weer met bakken uit de lucht en begint het ook nog eens te onweren!! In de namiddag hebben we nog wel even kunnen wandeling in Lexington. Een bijzonder plaatsje waarin de oudste (1839) Military Academy van Amerika staat.
Military Institute Lexington

Military Institute Lexington


Zeer bijzonder om te zien. Ik werd zelfs begroet door 2 cadetten die langs liepen, hun pet af deden en hun hoofd knikten, "M'am" zeiden met een Soutern accent!!! Ik was onder de indruk!
Cadets

Cadets


Omdat het weer begon te regenen hebben we nog even gekeken of we nog wat dieren konden spotten, maar helaas!! De omgeving hier is prachtig, jammer van het weer. We hopen dat het morgen beter is als we de Blue Ridge Parkway gaan rijden.

Geplaatst door jobakker 19:13 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint