Een Travellerspoint blog

Raleigh

semi-overcast 25 °C

Vandaag weer een angst overwonnen! Eerst South en North Carolina doorgecrost. Het verschil tussen deze 2 staten is toch wel dat er minder leegstand in NC is, en zeker ook minder kerken. In SC staat er bijna een op elke hoek, diverse soorten en maten. In NC heeft elk dorp er maar 1 of 2. NC is ook een mooie staat om doorheen te rijden. Veel bossen met landbouwgebieden ertussen. Wij hebben ervoor gekozen om snelwegen te vermijden zolang we rondreizen. Je ziet zoveel meer van de omgeving en je komt werkelijk door dorpen van 3 huizen en een kerk. Geweldig!!
Maar ... het brengt je ook naar gebieden waar je het een en ander tegekomt, zoals ....slangen!! Brrrrrr, ik haat die beesten!! En laten we dat beest nu net tegenkomen vlak voor onze stopplek om te lunchen. Cape Fear River

Cape Fear River

. De naam zegt al genoeg "Cape Fear River", hahaha. Ik heb nog nooit zo ongemakkelijk zitten picknicken. Is het te zien???
Lunch - Cape Fear River

Lunch - Cape Fear River


Ik was blij dat ik weer in de auto zat, en zelfs daar voelde ik van alles langs m'n benen gaan, whahahaha. Jammer dat je dat nou net gemist hebt, Els!!
Toen we in Raleigh inreden waren we nogal verbaasd. Het was alles behalve wat we verwacht hadden. Je rijdt een bocht om en je ziet dit ....
Downtown Raleigh

Downtown Raleigh

. Ik dacht een plaatsje te zien zoals Charleston. Niet dus!!! Maar het viel zeker niet tegen. We raden het iedereen aan om deze plaats aan te doen. Prachtige huizen, erg verzorgt en veel groen. Het hotel is erg leuk, ligt mooi tussen de bomen. Ik weet niet of onze klacht echt gewerkt heeft, maar we hebben voor het eerst sinds tijden een upgrade gehad. We zitten in een prachtige suite. Even ervan genieten. Morgen weer op doorreis naar Washington.

Geplaatst door jobakker 19:22 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reacties

Nog knap dat je daar bent gaan zitten! Ik had mijn boterham in de auto gegeten met de deur op slot! Doodeng!

door Els

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint