Een Travellerspoint blog

Fietsen en wandelen

sunny 23 °C

Wat een geweldige dag hebben we gehad. Het zonnetje scheen en de temperatuur liep op tot 23C. Dus hebben we fietsen gehuurd en door het Central Park gefiets. Watch out!!

Watch out!!


Helaas hadden we geen rekening gehouden dat het park heuvelachtig is, waardoor we af en toe zuurstof nodig hadden! Na onze fietstocht heeft in de zon koffie gedronken en gewandeld naar Strawberry Fields.
Door het heelijke weer zijn we richting Brooklyn gegaan en over de brug terug gelopen naar Manhattan. Op de brug ook nog een fotoshoot meegemaakt. Photoshoot at the Brooklyn Bridge

Photoshoot at the Brooklyn Bridge

.
Omdat we morgen vertrekken naar Washington zijn de jongens de auto op gaan halen bij de Airport. Els en ik zijn downtown gebleven en zijn nog even de St. Paul's Church in geweest. Deze kerk was in de periode van 9/11 zeer belangrijk. Je vind hier dan ook heel veel herinneringen van deze tijd. Je begrijpt werkelijk niet dat deze kerk gespaard is gebleven. Als je op het kerkhof staat zie je de open plek waar de Twin Towers hebben gestaan. Wederom weer erg indrukwekkend. St. Paul's Church

St. Paul's Church


Gelukkig hebben we ook nog even de tijd gehad om te shoppen en heerlijk in het zonnetje kunnen zitten. Voor je er erg in hebt is de dag al weer om en moet je terug naar het hotel met de metro. Gelukkig is onze orientatie goed en zijn we in een keer goed naar de metro gelopen. Eenmaal in de metro zagen we dat we de verkeerde metro waren in gestapt waardoor we weer in Brooklyn zaten, whahahha. Dat ons dit nu weer moest overkomen!! Maar ...... nadat we de eerste volgende station waren uitgestapt, zaten we direct op de juiste metro waardoor we niet meer hoefde over te stappen, dusssss hadden we het niet slecht gedaan!
Op naar Washington!!

Geplaatst door jobakker 20:03 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint